Laptop HP ENVY 15-ep0002nq cu procesor Intel® Core™ i7-10750H pana la 5.00 GHz, 15.6", Full HD, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti 4GB, Windows 10 Home, Natural Silver

Adăugat de SmartZone
0
(0)
0 159
5 luni

Laptop HP EBVY 15-ep0002nq cu procesor Intel® Core™ i7-10750H pana la 5.00 GHz, 15.6", Full HD, 16GB, 1TB, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti 4GB, Windows 10 Home, Natural Silver

 
 

Ecran masiv Performanta si precizie. 

Valorifica puterea laptopului ENVY 15 cu procesor Intel® Core™, placa grafica NVIDIA® GeForce® uluitoare si ecran de inalta definitie ca sa creezi foarte usor in culori realiste. Asigura-te ca creatiile tale raman secrete cu caracteristicile create pentru linistea ta sufleteasca.

   
   

Creeaza rapid pentru a partaja mai rapid

Creeaza rapid, la performanta maxima, cu procesorul Intel® Core™, placa grafica NVIDIA® GeForce®, spatiul mare de stocare, plus senzorul IR si orificiile de ventilatie ascunse care mentin PC-ul rece in timpul functionarii.

 
   

Pastreaza confidentialitatea 

Pastreaza-ti creatiile secrete pana cand esti gata sa le dezvalui, cu caracteristicile care iti asigura linistea sufleteasca, precum obturatorul de camera imbatabil, butonul separat de dezactivare a microfonului si cititorul de amprente.

   

Fiecare pixel este redat perfect

Cu afisajul cu micro-margini luminos, de inalta definitie, cu diagonala de 39,6 cm (15,6"), te bucuri de un ecran mai mare pe care sa prezinti si sa partajezi creatiile proprii in culori realiste si cu detalii precise.

   

Sasiu complet metalic 

Vezi si apreciaza inalta maiestrie a designului angular complet metalic, cu portiuni lustruite si materiale de inalta calitate, menite sa dureze.

   

Panou antireflexie

Bucurati-va de soare si de continutul preferat cu acest panou antireflexie. Nereflectant si avand un luciu scazut, reduce stralucirea luminii cand sunteti afara.

   
 

Procesor Intel® Core™ din generatia a 10-a 

Du jocurile mobile si crearea de continut la un nou nivel, cu performantele revolutionare. Bucura-te de conectivitatea continua, cu descarcari rapide si streaming fara intreruperi, datorita conectivitatii WiFi 6.

 

 

Acumulator foarte durabil

Te ocupi de toate sarcinile zilnice, fara griji privind reincarcarea. Cu cele pana la 10 ore de autonomie a bateriei, poti lucra, viziona mai mult si petrece mai mult timp fara restrictii.

   

Unitate SSD PCIe

Porneste in cateva secunde cu viteza fulgerului, cu unitatea de stocare SSD PCIe de 1TB. 

 
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
   
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Brand HP
Producător procesor Intel
Capacitate memorie 16 GB
Capacitate stocare 1 TB
Tip placă video Dedicată
Diagonală Display 15.6

No reviews found!

No comments found for this product. Be the first to comment!

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.